رویکرد اصلی‌مان در صنعت، نقش‌آفرینی در صحنه بین‌المللی است

رویکرد اصلی‌مان در صنعت، نقش‌آفرینی در صحنه بین‌المللی است
وزیر صمت در جریان بازدید از منطقه ویژه اقتصادی گرمسار؛
رویکرد اصلی‌مان در صنعت، نقش‌آفرینی در صحنه بین‌المللی است
وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که رویکرد اصلی این وزارتخانه در بخش صنعت را نقش آفرینی در صحنه بین‌المللی به‌عنوان عامل ارزش‌آفرین و خلق ثروت ملی برشمرد.

به گزارش توسعه پویا از شاتا، «عباس علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز پنجشنبه در حاشیه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی گرمسار با حضور در سالن اجتماعات مجموعه، هدف همه دولت‌ها را عمران و آبادانی برشمرد و با اشاره به شعار «رشد تولید و مهار تورم» برای سال، گفت: مقام معظم رهبری در ۱۰ سال اخیر، عنوان اقتصادی را برای سال در نظر می‌گیرند و ما انصافا به اهداف ترسیمی توسط ایشان نرسیدیم زیرا ما (بخش‌های دولتی و خصوصی) به وظایف‌مان به خوبی عمل نکردیم.

وی با بیان اینکه وظیفه همگی‌مان ارزش‌آفرینی و خلق ثروت ملی، افزود: باید تولید را با هدف نقش آفرینی در عرصه بین‌المللی توسعه دهیم تا برند ایرانی در جهان بدرخشد. همچنین باید محصولات‌مان را به بازارهای خارجی معرفی کنیم؛ آنهم با هدف عرضه نمادهای صنعتی ارزشمند و قدرتمند ایران به دنیا.

وزیر صمت بار دیگر به این موضوع تاکید کرد که رویکرد اصلی‌مان در صنعت نقش‌آفرینی در صحنه بین‌المللی به‌عنوان عامل ارزش آفرین و خلق ثروث ملی ‌(در بخش دولتی و خصوصی) است، ادامه داد: اشتغال‌زایی، رفاه اجتماعی و عمران آبادانی از نتایج این رویکرد است که باعث حضور و نقش‌آفرینی در صحنه بین‌الملی و ایجاد افتخار برای ملت و مردم خواهد شد.

وی با بیان اینکه نوآوری در صحنه جهانی، خلق محصولات جدید و تولیدات نوآور است که دیگران آن را انجام نداده‌اند و خلق آینده کردن (آینده‌سازی) توسط همه صنایع است، آثار مثبت این اتفاق را اشتغالزایی و رفاه اجتماعی برشمرد.

علی‌آبادی با اشاره به اهمیت دیپلماسی اقتصادی در تولید محصولات جدید، تاکید کرد: باید ارتباطات بین‌المللی‌مان را با شناخت نیازها و ارتباطات با کشورهایی که می‌توانند نیاز‌های‌مان را تامین کنند، توسعه دهیم. به‌طور مثال استان سمنان که کم آب است اما از ظرفیت‌های بالای نیروی انسانی و مجموعه‌های صنعتی برخوردار است، باید با کشورهایی ارتباط برقرار کند که بتواند کالاهای تولیدی در سایه مزیت‌های رقابتی خود را به آنها صادر و از آن کشورها برای تامین نیازهای خود، کالا وارد کند.

وی با تاکید بر اهمیت بالای دیپلماسی صنعتی و اقتصادی و بررسی این رویکرد در نشست با مسئولان استان سمنان، تصریح کرد: توسعه شهرک‌های صنعتی وظیفه ماست و آمادگی لازم را برای توسعه آنها را داریم. البته استان سمنان از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالایی در بخش صنعتی حوزه برخوردار است که باید تمام ابرازهای تولید و نظام مالی خوب را برای خود تامین کند.

وزیر صمت با بیان اینکه می‌توان با استفاده منطقی از سرمایه خُرد مردم، پروژه‌های بزرگی را احداث و راه‌اندازی کرد، بر اهمیت موضوعاتی از جمله «جلوگیری از ضربه زدن به محیط زیست»، «بحث نظام مالی»، «تولید محصول با تکیه بر ظرفیت صادراتی از سوی شرکت‌ها و تامین ارز لازم برای تهیه مواد اولیه از محل صادرات محصولات تولیدی»، «تضامین لازم برای دریافت تسهیلات از بانک‌ها»، «حمایت منطقی از مانع‌زدایی قانونی در بخش گمرک برای رشد تولید و تجارت»، «تسهیل در صدور مجوزهای کوتاه مدت، پیگیری آن برای رسیدن به اهداف و جریمه برای تاخیر در اجرا»، «بحث لجستیک و توسعه خطوط زمینی، ریلی و هوایی توسعه ناوگان‌های آن»، «بحث معافیت‌های مالیاتی»، «استفاده بهینه در مصرف آب و اختصاص بیشتر آن به صنعت»، «تقویت و توسعه انرژی‌های تجدید پذیر و افزایش شیفت‌های کاری صنایع» و «دعوت و آماده‌سازی مسیر جهت ترغیب بیشتر سرمایه‌گذاران به حضور در پروژه‌های استان» برای توسعه شهرک‌های صنعتی در استان سمنان تاکید کرد.

لینک کوتاه:

https://toseepooya.ir/?p=63293

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *