مفیدیان گفت: اگر جایگاهی برای نخبگان و سرآمدان تعریف نشود، در افزایش فزاینده آمار خروج نخبگان و مهاجرت افراد تاثیرگذار علمی سهیم خواهیم بود و کشور ما هرگز طعم توسعه یافتگی و پیشرفت واقعی را نخواهد چشید.
توسعه پویا، وی افزود: برای رشد و پرورش نخبگان هزینههای گزافی از طریق دولت صرف شده و براحتی با بی توجهی مسئولین، نهالی که در کشور رشد کرده و پرورش یافته دو دستی تقدیم کشورهای غربی می شوند.
عضو ارشد پژوهشکده فناوری نانو شمال کشور در ادامه گفت: نخبگان اهل همین آب و خاک هستند و خود را برخاسته از همین مردم می دانند و تنها خواسته آنها توجه و بکارگیری شایسته از دانش و توانایی آنهاست.
اگر از جوانان نخبه و با تجربه در صنعت و مدیریت کلان کشور استفاده کنیم مطمئنا سود و اثرات مثبت آن به کل آحاد ملت برخواهد گشت و همه از آن منتفع خواهند شد.
وی با بیان اینکه جامعه ما دچار نوعی توالی توتالیتاریسم شده، افزود: گونهای حرص گونه از تمامیت خواهی در میان مدیران رواج یافته که اجازه ورود افراد غیر به درون حلقه مدیریتی داده نمیشود. این نوع نگاه خطرناک و البته ناقض گام دوم انقلاب است که همان برگشت به عقب را در اذهان عمومی تداعی می کند. نباید بگذاریم جوانان از این کج سلیقگی و بی تدبیری مدیران دلسرد شده و به کشور خود پشت کنند.
در سال های گذشته نه تنها موجبات بازگشت نخبگان را فراهم نکردیم بلکه شاهد گریز بیشتر فارغ التحصیلان و مستعدان به کشورهای اروپایی و کانادا و استرالیا بودهایم.