گزارش کامل سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات

گزارش کامل سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات
گزارش کامل سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات
سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات به همت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، با حضور مقامات دولتی و حاکمیتی، حدود هزار نفر از فعالان صنفی و اصحاب رسانه در سالن نورالرضا برگزار شد.

به گزارش توسعه پویا از روابط‌عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، علی حکیم جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در سخنانی در سومین مراسم گرامیداشت روز فناوری اطلاعات، ضمن خیرمقدم به فعالان صنفی و مسئولان، گفت: امروز ما گردهم آمده‌ایم تا روز فناوری اطلاعات را جشن بگیریم،‌ روزی که به حق، نماد پیشرفت، نوآوری و آینده‌نگری است. روزی که به ما یادآوری می‌کند که فناوری اطلاعات به عنوان یکی از ارکان اساسی جوامع مدرن نقش بسزایی در شکل‌گیری دنیای امروز و فردای ما دارد.

وی با بیان اینکه در این روز بزرگ لازم است به یاد بیاوریم که پیشرفت‌های فناوری اطلاعات تنها با همکاری و تلاش جمعی ممکن شده است، گفت: هر موفقیتی که امروز در این حوزه مشاهده می‌کنیم، نتیجه زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه پژوهشگران، مهندسان و متخصصان دلسوزی است که با اشتیاق و ایمان به آینده، به پیشرفت این علم کمک کرده‌اند. ما نیز با نگاهی به آینده باید بپذیریم که فناوری اطلاعات همچنان به عنوان یک نیروی محرکه و تحولی در همه عرصه‌های زندگی، از آموزش و بهداشت گرفته تا صنعت و تجارت به پیشروی خود ادامه خواهد داد.

رئیس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران تاکید کرد: ما باید با دیدی باز و ‌نگاهی نو به چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی خود بنگریم و با بکارگیری فناوری‌های نوین به تحقق اهداف و آرمان‌های انسانی و اجتماعی بپردازیم. امروز فرصت مناسبی است تا از زحمات و تلاش‌های تمامی کسانی که در این مسیر قدم برداشته‌اند، تشکر کنیم و با نگاه امیدوارانه به آینده برای گسترش دانش و فناوری و بهبود کیفیت زندگی در جوامع خود گام برداریم.

حکیم جوادی تصریح کرد: بی‌تردید آینده‌ای درخشان در انتظار ماست، اگر با همدلی و همفکری به پیشرفت و نوآوری ادامه دهیم.

امید به آینده ای روشن برای ایران

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران ضمن درک اهمیت فناوری اطلاعات و پیگیری تثبیت یک روز در گرامیداشت آن، با مهم دانستن این حوزه برای اعتلای کشور، توجه ویژه‌ای به فعالان و سرمایه‌های انسانی دارد و می‌کوشد تا با پیگیری امور، دغدغه‌ها و مطالبات صنف، بیش از پیش به رفع چالش‌های موجود پرداخته و آنچه در توان دارد را برای تسهیل فرایندهای مرتبط و ارائه خدمات بهینه به اعضای صنف به کار بندد.

مهرداد ذوالفقاریان دبیر سازمان نصر تهران با قرائت بیانیه افتتاحیه این رویداد، گفت:

نو بگوییم و نو بیندیشیم

عادت کهنه را به هم بزنیم

با امید به آینده‌ای روشن برای ایران عزیزمان، با توکل بر خداوند مهربان یکسال گذشته را از رویداد دوم تا امروز پشت سر گذاشتیم و سخت، اما به سلامت آمده ایم. شاید بگویید که جان سختیم اما چه خوب که ماندیم و آمدیم تا امروز را در کنار هم باشیم.

امروز، روز مهربانی ما برای کشور عزیزمان ایران است. امروز، روز گردهمایی بزرگ فعالان و متخصصان صنف فناوری اطلاعات است. روز فناوری اطلاعات که به یاد دانشمند ایرانی حکیم خوارزمی نام گرفته و این رویداد در گرامیداشت او برگزار شده است.

امروز روز همه شما سرمایه‌های گرانبهای این کشور است که تلاشگرانه به ساختن آن امید دارید و در همین راستا بی وقفه مجاهدت می کنید.

امروز، بیش از آنکه توسعه فناوری در کشورمان دستمایه برنامه‌ریزی و مدیریت منسجم باشد، زاییده سیر تحولات و رخدادهای جهانی و گذاری اجتناب ناپذیر از آن است.

البته این یک واقعیت اجتناب ناپذیر است اما تحول دیجیتال و تحقق مفاهیمی چون اقتصاد دیجیتال برای اعتلای ایران عزیزمان، زمانی متجلی خواهد شد که همراستا با این اجبارها، گاه را برای مدیریت مسئولانه و همه جانبه مغتنم شمرده و بدان همت گماریم.

علی‌رغم کم مهری‌های حاکمیتی و اولویت ندادن به این صنعت، با وجود اهمیت پیشرفت‌های حقیقی این حوزه برای کشور، بخش خصوصی و بخصوص فعالان فناوری اطلاعات به خوبی، به توسعه مستمر و موثر مشغول بوده اند تا شاید بتوانند مسیری را هموار سازند از لابه لای تصمیم‌گیری‌های عجولانه، محدودیت‌ها، مقررات دست و پا گیر، موازی‌کاری‌ها، مغایرت‌ها و تناقضات مدیریتی، فشارهای داخلی و خارجی، مشکلات اقتصادی و بسیاری موانع و چالش‌های دیگر.

این در حالی است که ذات فناوری اطلاعات، خود مبتنی بر طبقه بندی و نظم و نگرش فرآیندی، برای تسهیل زندگی و امور جامعه است اما سیر تحول عجیب آن در کشورمان به جهت حرکت در تنگناهای حاکم و شرایط اقتصادی منجر به رشدی نامتوازن شده است.

چقدر حیف که این همه آثار متجلی در حوزه‌های فناوری و این همه نوآوری‌های شگفتانه نخبگان و فعالان استارتاپی که می‌توانست با حمایت‌های مناسب و سازمان‌یافته، موجبات ایستادن بر جایگاه نخست منطقه را زودتر از این فراهم سازد، به نقطه‌ای از تردید رسیده است که آیا می‌شود ادامه داد و ایستاد؟

اکنون بگذارید بگوییم آری! می‌گویید چگونه؟! باز هم فناوری به کمک آمده و این سیر تحولات نه تنها ناگزیرمان ساخته، بلکه دیگر فرصتی برای عقب‌گرد یا تردید باقی نگذاشته است.

اکنون دولت چهاردهم پیرو تاکید رهبری بر استفاده از فناوری‌های نوین ازجمله هوش مصنوعی، قائم بر این است که باید بدون محدودیت‌ها پیش برویم تا موفق شویم.

از این رو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران ضمن درک اهمیت فناوری اطلاعات و پیگیری تثبیت یک روز در گرامیداشت آن، ضمن مهم دانستن این حوزه برای اعتلای کشور، توجه ویژه‌ای به فعالان و سرمایه‌های انسانی دارد و می‌کوشد تا با پیگیری امور، دغدغه‌ها و مطالبات صنف، بیش از پیش به رفع چالش‌های موجود پرداخته و آنچه در توان دارد را برای تسهیل فرایندهای مرتبط و ارائه خدمات بهینه به اعضای صنف به کار بندد.

در این مسیر برآنیم تا ضمن احیا و تثبیت جایگاه سازمان، رسانیدن صدای صنف و خواسته‌های همه اعضا، برنامه‌ریزی لازم و مستمر، پیگیری و پایش مداوم اقدامات، حضور موثر در عرصه‌های حاکم و برقراری تعاملات با بدنه دولت تلاش نماییم.

در همین راستا آمادگی بیش از پیش خود را برای کمک و همفکری دادن به مسئولان برای توسعه فضای کسب و کار و رفع موانع آن برای سربلندی ایرانمان، اعلام می‌کنیم.

با دعوت از همه شما عزیزان برای همراهی با این رویداد ملی یکصدا می گوییم:

«همه با هم برای اقتصاد دیجیتال» «برای ایران».

برای توسعه اقتصاد دیجیتال به کمک سازمان نظام صنفی رایانه ای نیاز است

رئیس مرکز ملی فضای مجازی در مراسم روز فناوری اطلاعات از چارچوب‌های تنظیم‌گری و لزوم ارتقای کیفیت خدمات و محتوا در فضای مجازی سخن گفت.

سید محمد امین آقامیری در سخنرانی خود در این مراسم با بیان اینکه اگر چارچوب‌های تنظیم‌گری را ارتقا ندهیم، فرآیندها با سرعت خوبی طی نخواهد شد، گفت: سیاست کلی جمهوری اسلامی، توسعه اقتصاد دیجیتال و فعالیت هرچه بیشتر بخش خصوصی در این حوزه است.

وی با طرح اینکه سه مسئله جدی در این حوزه وجود دارد که کمک سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی می‌تواند به رفع آنها کمک کند، گفت: مسئله اول که سنتی نیز است، تقابل بخش دولتی با خصوصی در کارهای موازی است. مسئله دوم نیز که به خوبی به آن رسیدگی نشده، مسئله رقابت بخش خصوصیِ سنتی با بخش خصوصیِ نوین است. به این معنی که ما شاهد این هستیم که بخشی از مشکلات، حاصلِ رقابت بخش سنتی با کسب و کارهای نوین و نوپاست و راهکار نیز در شفاف‌سازی چارچوب‌ها، مقررات و آئین نامه‌هاست تا رقابتی برابر بین این دو بخش صورت گیرد.

آقامیری در مورد مسئله سوم نیز گفت: مدیریت بخش توسط خود بخش خصوصی نوپا است که راه حل بدیعی است که به تازگی تجربه آن در دنیا و ایران آغاز شده است و شرط بیشتر عملیاتی شدن آن در کشور، خودتنظیم‌گری و مشارکت فعال فعالان این حوزه است که مشارکت سازمان‌ها و تشکل‌ها این فرآیند را تسریع می‌کند.

وی افزود: برای بخش تنظیم‌گری سکوها در کمیسیون تنظیم مقررات مصوبه اولیه‌ای طراحی شده و بازخوردهایی گرفته شده است. همچنین برای حوزه تسهیم درآمد محتوا در شورای عالی فضای مجازی مصوبه‌ای داشتیم که به زودی ابلاغ خواهد شد تا پس از آن توسعه دهندگان خدمات و محتوا بتوانند از هزینه‌ای که کاربر پرداخت می‌کند، سهم ببرند که همین امر موجب تشکیل اقتصاد جدیدی خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد که با مشارکت همه ذینفعان و تلاش‌هایی که در حال انجام است، طی چند ماه آینده شاهد خبرهای خوبی در حوزه اقتصاد دیجیتال باشیم.

با افتخار همراه سازمان نصر و پیگیر دغدغه‌های صنف خواهم بود

رضا حاجی پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک روز فناوری اطلاعات به برگزارکنندگان این رویداد، در سخنانی بیان کرد: بنده در کارگروهی که سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تشکیل خواهد داد با افتخار در خدمت خواهم بود. چنانکه در نطق‌های خودم در مجلس شورای اسلامی درباره دغدغه‌ها و چالش‌های کسب و کارها حرف زده‌ام.

حاجی پور ضمن تقدیر از همه کسانی که کسب و کارهای مجازی خود را در خدمت انتخابات و کاندیداهای ریاست جمهوری قرار دادند، خاطرنشان کرد که به احترام آنها به عنوان نماینده مجلس به وظیفه خود در امر نظارت و مطالبه‌گری با دقت عمل خواهد کرد و پاسدار حقوق آنها خواهد بود.

وی در پایان در پاسخ به پرسش مجری مراسم در مورد فیلترینگ که مطالبه اصلی کسب و کارهای اینترنتی است، گفت: ما در کنار این عزیزان بوده‌ایم و خواهیم بود و مطالبه‌گری در این راستا داشته‌ایم. اکنون نیز به دنبال افزایش پهنای باند هستیم.

برای مباحث مهمی همچون فیلترینگ لازم است نظر بخش خصوصی اخذ شود

سهیل یحیی زاده رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون اقتصادپویا، اصناف و تجارت مجلس شورای اسلامی گفت: ما در ابتدا کمیته‌ای از اعضای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، حوزه کسب و کارهای دیجیتال، دفاتر پیشخوان، شرکت‌های پست و فعالان حوزه ICT و اقتصاد دیجیتال تشکیل دادیم و جلسات متعددی در مجلس داشتیم.

وی تصریح کرد: ما در قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و برنامه هفتم توسعه، امکانات بی‌سابقه‌ای را در حوزه‌های سلامت، کشاورزی، حمل و نقل، بیمه و دیگر حوزه‌ها در دسترس قرار دادیم.

یحیی زاده خاطرنشان کرد که نمایندگان مجلس در حال حاضر در حال طرح استفساریه‌ای در خصوص ماده ۱۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده هستند که سازمان مالیات از شرکت‌های تاکسی اینترنتی ارزش افزوده طلب می‌کند. این در حالی است که حمل و نقل عمومی از مالیات بر ارزش افزوده معاف است. دلیل این مطالبه نیز عدم شناختی است که این دستگاه نسبت به این حوزه دارد.

وی عنوان کرد که نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان ارزش منابعی است که از جیب مردم به عنوان ارزش افزوده در بخش تاکسی‌های اینترنتی از این بخش خارج می‌شود و نیاز است که این منابع به این بخش بازگردد، چرا که نباید به عقب و به حالت سنتی بازگشت.

مشاور رئیس سازمان تنظیم مقررات در مورد فیلترینگ گفت: فیلترینگ بازیگرهای مختلف دارد و اگر بخواهیم موضوع رفع فیلترینگ را در قالب طرح ارائه کنیم، مستلزم آن است که نظرات بخش خصوصی اخذ شود.

یحیی زاده در مورد پیگیری رفع فیلترینگ بیان کرد: روند معمول این است که چنین موضوعی در قالب لایحه به مجلس بیاید، چرا که ارتباط دولت با بخش خصوصی بیشتر است، اما اگر قرار باشد در قالب طرح از طرف مجلس پیگیری شود، باید روال قانونی خود را از تصویب در فراکسیون‌های تخصصی تا مباحثه در صحن علنی و در نهایت تبدیل به قانون طی کند.

وی در پایان با توجه به قول‌های دکتر پزشکیان در مورد رفع فیلترینگ گفت ما امیدواریم بتوانیم از دولت لایحه مناسبی با در نظر گرفتن نظرات بخش خصوصی دریافت کنیم.

نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ به روایت آمار

کاوه ثروتی مدیر اجرایی بیست و هفتمین دوره نمایشگاه الکامپ در مراسم روز فناوری اطلاعات به ارائه گزارشی از نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ پرداخت.

وی اعلام کرد که نمایشگاه الکامپ در کمتر از دو ماه برنامه‌ریزی و برگزار شد و ابراز تاسف کرد در حالی که چنین نمایشگاه‌هایی در سایر نقاط دنیا از چند سال قبل برنامه‌ریزی می‌شوند، نمایشگاه‌های ما به دلایل مختلفی از جمله تاخیر در صدور مجوز، بسیار دیر برنامه‌ریزی می‌شوند.

ثروتی افزایش ۳ تا ۵ برابری حدود ۱۶ تعرفه نمایشگاهی و هزینه‌های غرفه سازی و تبلیغات را از موضوعات نگران کننده عنوان کرد که این نگرانی با استقبال خوب شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات برطرف شد.

وی با اشاره به در اختیار داشتن ۱۷ سالن در نمایشگاه بین المللی تهران، به موضوع بندی سالن‌ها در نمایشگاه الکامپ امسال اشاره کرد و گفت: ما بخش‌های مختلفی را از جمله ستاد خبری، دولت هوشمند، بیمه، تینو استارز، مشاغل، توان‌تِک، الکامپ تاکز، الکامپ پیچ و هیات‌های خارجی در نمایشگاه الکامپ امسال داشتیم.

مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ اعلام کرد که حدود ۵۰۰ شرکت در نمایشگاه امسال حضور یافتند که در تمام ۵۰ هزار متر محوطه نمایشگاه بین المللی پخش شده بودند. همچنین اعلام کرد که حدود ۵۰ شرکت خارجی امسال به شکل مستقیم در نمایشگاه الکامپ حضور داشتند و این در حالی است که هر ساله شرکت‌های خارجی به واسطه نماینده‌های خود در نمایشگاه الکامپ حضور دارند، اما امسال این ۵۰ شرکت از کشورهای مختلف شامل روسیه، کره جنوبی، چین، ایتالیا، ترکیه، انگلیس، سوریه، عراق، ارمنستان، هند،‌ افغانستان، پاکستان، لبنان و یمن مستقیما حضور یافتند و در نمایشگاه غرفه‌دار بودند.

وی در مورد بخش «الکامپ تاکز» ‌گفت: در نمایشگاه امسال ۱۰ مکان برای گفتگو، مصاحبه و سخنرانی در نظر گرفته شده بود که در آنها بیش از ۸۰ پنل و میزگرد و بیش از ۱۴۶ سخنرانی و ارائه، مجموعا حدود ۲۵ ساعت برنامه برگزار شد.

وی همچنین بخش «الکامپ پیچ» را مختص داوری ایده‌های ۶۰ تیم استارتاپی از ۱۰ استان کشور معرفی کرد که ۳۵ داور در ۴ روز آنها را داوری کردند و در نهایت به ۴ نفر جوایزی اهدا شد.

ثروتی در مورد بخش «توان‌تِک» نیز گفت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در نمایشگاه الکامپ با همکاری موسسه خیریه رعد با هدف ایجاد فرصت‌های برابر برای دوستان توان‌یاب فضایی مهیا کرد که ایده‌هایشان را در معرض نمایش بگذارند.

ثروتی از بخش «تینو استارز» که بخش مخصوص استارتاپ‌های دانش آموزی است، به عنوان یکی از بخش‌هایی که این امیدواری وجود دارد که به شکل روزافزون پیشرفت کند، یاد کرد و گفت امسال حدود ۳۰ تیم دانش آموزی در این بخش مورد حمایت قرار گرفتند.

مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ بخش «الکامپ اینشورنس» را به عنوان بخش بیمه، یکی از کارهای جالب توجه در این دوره عنوان کرد که شرکت‌های فناوری اطلاعات فعال در حوزه صنعت بیمه با حمایت سازمان بیمه مرکزی در یک سالن گردهم آمدند.

وی تحت پوشش قرار گرفتن تمام سالن‌های نمایشگاه بین المللی و همراهی خوب رسانه‌ها با ۱۲۴۳ عنوان خبری از ۱۲۴ رسانه فعال و بیش از ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار بازدید را از نقاط قوت نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ دانست.

در ادامه این رویداد، با مدیریت رضا حیدری دبیر نمایشگاه الکامپ مراسم تقدیر از برگزیدگان بیست و هفتمین دوره نمایشگاه الکامپ برگزار شد.

همه هستیم تا فعالان و کارآفرینان در شرایط مطلوب فعالیت کنند

حسام اسدی و احسان زرین‌بخش در قسمتی از مراسم به اجرای ویژه ای پرداختند و با ارائه مثال‌های عینی همچون کسب و کار خودشان و چالش های مرتبط با آن، به دلایل وجودی سازمان به عنوان چتر حمایتی صنف فاوا اشاره کردند.

دو عضو هیات مدیره سازمان نصر تهران با مرور سالیان گذشته تا امروز، از بدو تشکیل سازمان در سال ۱۳۸۴ با هدف و ماموریت تنظیم مناسبات بخش خصوصی و دولت در حوزه فاوا و مشارکت موثر در ساماندهی امور تجاری رایانه‌ای، در سخنانی تاکید کردند برای اینکه بتوانیم برای محافظت از صنف در برابر آسیب هایی که در مسیر توسعه کسب و کار وجود دارد صدای فعالان صنفی و کارآفرینان را به گوش همه برسانیم و بهتر پیش برویم اینجا هستیم.

در حال حاضر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان بزرگ ترین تشکل مردم نهاد حوزه فاوا در حفاظت از منافع بخش خصوصی، به عنوان بازوی مشورتی دولت و حاکمیت درسطوح کلان و سیاست‌گذار حوزه فاوا، نقش و جایگاه تعیین کننده‌ای دارد.

سازمان با بخش های مهم از جمله ۳۵ کمیسیون تخصصی و موضوعی در شاخه های مختلف به گستره صنعت فاوا، پیگیر دغدغه های فعالان صنفی است.

این سازمان با جوانان خلاق و نخبگانی که از دانشگاه ها وارد بازار کار می شوند همراه است تا بهتر بتوانند مسیر خود را طی کنند همچنین با همراهی کارآفرینان برای شرایط مطلوب دائمی فعالیت آنان در کشور، تلاش‌های موثری انجام می‌دهد.

بخش ویژه مسئولیت اجتماعی

این بخش طبق سنوات گذشته، از بخش های ویژه و پر استقبال مراسم امسال بود.

صادق فرامرزی عضو هیات مدیره نصر تهران مسئولیت اجرای این بخش را برعهده داشت و در سخنانی بیان کرد: سابقه اجرای بخش مسئولیت اجتماعی در مراسم گرامیداشت روز فناوری اطلاعات به سال ۱۴۰۱ و نخستین مراسم روز فناوری اطلاعات برمیگردد که موجبات آزادی ۱۶ زندانی را فراهم کرد.

در ادامه و مراسم سال گذشته بر اساس میزان مشارکت ۸۰ نفر از فعالان صنفی زمینه آزادی ۱۱۲ زندانی فراهم شد.

در این دوره بر اساس تصمیم هیات مدیره قرار شد تا پیگیری مسئولیت اجتماعی سازمان نصر به تامین هزینه ساخت کلاس درس یا مدرسه یا تجهیز مدارس به ملزومات فناوری در مناطق محروم بخصوص سیستان و بلوچستان اختصاص یابد.

بر اساس این گزارش امسال نیز این بخش با استقبال زیاد فعالان صنفی رو به رو شد و مشارکت کنندگان تامین مبلغی بیش از میزان سنوات گذشته را متعهد شدند.

بیانیه پایانی و اعلام خواسته های مشخص سازمان نصر تهران

در پایان این مراسم رعنا منافی از فعالان صنفی بیانیه اختتامیه این رویداد را قرائت کرد.

وی گفت: در انتهای یک رویداد خاطره‌انگیز به عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی فعالان فناوری اطلاعات کشور همراه با بزرگان این حوزه، با قدردانی از حضور ارزشمند همه مدیران و متخصصان، به ویژه مقامات و مسئولان کشور، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نمایندگان محترم دولت، با عزمی جدی برای ساختن فردایی روشن گام بر می داریم.

اکنون که فناوری اطلاعات و ارکان آن، اصلی ترین بازوی ایجاد چابک زیرساخت های لازم در جهت توانمند سازی صنایع مختلف، رشد اقتصاد کشور و ایجاد امکان رقابت در سطح منطقه و جهان به شمار می رود و به عنوان پیشران اقتصاد دیجیتال مورد توجه ویژه همه بخش های کشور قرار گرفته است، سازمان نظام صنفی رایانه ای با انتخاب شعار همه با هم برای اقتصاد دیجیتال، بیش از هر زمان دیگر، تمامی برنامه ها و تلاش های خود را بر رفع دغدغه های فعالان صنفی، رشد فضای کسب و کار و رونق بازار فناوری اطلاعات معطوف نموده است و در این راستا از هیچ تلاش موثری دریغ نکرده و پیگیر مطالبات صنف بزرگ فاوا خواهد بود.

در ادامه، خواسته های مشخص سازمان، به عنوان نماینده صنف فناوری اطلاعات، در ۱۰ بند اعلام می شود:

۱. همت دولت در راستای بهبود شرایط اشتغال در صنعت فناوری اطلاعات و رفع چالش های این صنعت در حوزه منابع انسانی؛ توجه به آموزش و تربیت سرمایه های انسانی و زمینه سازی برای شکوفایی نخبگان جوان و استعدادهای شگرف کشورمان و بسترسازی برای بازگشت نخبگانی که مهاجرت کرده اند، از طریق ارزش دهی و حمایت جدی مادی و معنوی از آنان و رفع موانع اشتغال.

۲. توسعه زمینه های حضور کارآفرینان در کشور و حمایت از افزایش سرمایه گذاری در صنعت فناوری اطلاعات.

۳. توسعه بدون توقف زیرساخت های ارتباطاتی و اطلاعاتی بخصوص اینترنت با مشارکت فعالان و نخبگان بخش خصوصی.

۴. اجتناب از تصمیمات خلق الساعه و فاقد مطالعات کارشناسی کافی در جهت ایجاد محدودیت هایی مانند فیلترینگ و فراهم کردن امکان دسترسی آزاد به اطلاعات برای همگان.

۵. تبیین جایگاه و کرسی سازمان نظام صنفی رایانه ای (به عنوان بزرگ‌ترین مجموعه مردم نهاد حوزه فناوری اطلاعات کشور با حکم ریاست از ریاست محترم جمهور) در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های کلیدی کشور در مسیر توسعه همه جانبه.

۶. حمایت دولت از تعرفه های کارشناسی و تدوین شده نظام صنفی به عنوان مرجع رسمی مورد تایید در همه معاملات مرتبط.

۷. شفاف سازی و تسهیل روند دریافت مجوزها بالاخص مجوزهای افتا در حوزه های خدمات و محصولات.

۸. تدوین، تصویب و به روز رسانی قوانینِ به رسمیت شناختن دارایی های دیجیتال و حریم خصوصی.

۹. بازنگری بنیادین در سیاست های ارزی و گمرکی در خصوص اولویت‌دهی به تجهیزات زیرساختی فاوا از طریق رفع موانع تخصیص ارز.

۱۰. به رسمیت شناختن نظرات کارشناسانه سازمان نظام صنفی رایانه ای در حوزه فناوری اطلاعات در تصمیم سازی های کشوری، منطقه ای و بین المللی توسط دولت و التزام به اجرای آن ها به عنوان یک رگولاتور معتبر.

همچنین سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران از شرکت‌های سیمرغ تجارت، بهپویان هوشمند امید، پارس ارتباط افزار، آداک فناوری مانیا، گروه داده‌ورزی جویا، لاتک و امرتات به عنوان حامیان این رویداد تقدیر ویژه به عمل می آورد.

“همه با هم برای اقتصاد دیجیتال”

سومین مراسم گرامیداشت روز فناوری اطلاعات به همت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، شانزدهم مردادماه با حضور مقامات دولتی و حاکمیتی، فعالان صنفی و اصحاب رسانه در مرکز همایش های نورالرضا در تهران برگزار شد.

لینک کوتاه:

https://toseepooya.ir/?p=86264

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر اخبار مرتبط