عایق‌های حرارتی نانو موجب افزایش عمر و کیفیت ساختمان‌ها می‌شوند

عایق‌های حرارتی موجب افزایش عمر و کیفیت ساختمان‌ها می‌شوند
مدیرعامل شرکت اطلس پوشش محافظ در رونمایی از محصول دانش بنیان نانو عایق حرارتی؛
عایق‌های حرارتی موجب افزایش عمر و کیفیت ساختمان‌ها می‌شوند

ایمان علی بخشی گفت: استفاده از پوشش‌های حفاظتی در برابر حریق و نیز محافظ‌های ضدخوردگی سازه‌های فلزی به افزایش کیفیت سازه و عمر ساختمان می‌انجامد.

به گزارش خبرنگار توسعه پویا، ایمان علی بخشی، مدیرعامل مجموعه دانش بنیان اطلس پوشش محافظ و کارشناس عایق‌های حفاظتی ساختمان در مراسم رونمایی از محصول دانش بنیان نانو عایق حرارتی؛ اظهار داشت: در حادثه حریق پلاسکو که منجر به تخریب ساختمان شد، دستگاه‌های سیاست‌گذار و متولی کیفیت ساختمان به دنبال تدوین و ابلاغ آئین نامه‌هایی برای حفاظت ساختمان‌ها در برابر حریق شدند تا در برابر آتش سوزی از آنها محافظت شود که در حال حاضر این آئین‌نامه تدوین و رعایت آن الزامی شده است.

وی افزود: این الزام برای ساختمان‌های بلندمرتبه که از سازه فلزی مانند ساختمان پلاسکو برخوردار هستند، اولویت بالاتری دارد. در حوزه صنعت ساختمان در سال‌های اخیر تحولاتی بعد از آتش سوزی پلاسکو رخ داده است؛ لذا پوشش‌های ضد حریق در سازه‌های فلزی برای حفاظت در برابر حریق، به یک الزام تبدیل شد که طرح بسیار مناسبی محسوب می‌شود.

ایمانی افزود: ما در بحث طول عمر ساختمان هم مشکلات فراوانی داریم به خصوص در مناطق گرمسیری یا مرطوب کشور که خوردگی میل‌گردهای به کار رفته در آرماتورهای درون بتن بسیار شایع است. این میل‌گردها بدون هیچ پوششی درون بتن قرار می‌گیرند که به مرور زمان در معرض دی اکسید کربن قرار گرفته و دچار خوردگی می‌شوند؛ به گونه‌ای که به تدریج ضخامت میل‌گردها به اندازه یک پیچ کاهش می‌یابد.

وی تأکید کرد: در سایر صنایع که یا شاهد سازه‌های فلزی هستیم مانند پل‌ها، دکل‌های انتقال برق و امثال آن یا از آرماتورهای میلگردی در بتن‌ها استفاده می‌شود مانند تونل‌ها می‌توان از عایق‌های ضد خوردگی فلزات استفاده کرد و عمر آنها را ارتقا داد.

مدیرعامل شرکت اطلس پوشش محافظ تصریح کرد: محصولات ضد آب گریز و عایق محصولات بتنی و فلزی تولید شده است که یکی از آنها روی سطح بتن قرار می‌گیرد و مانع نفوذ آب به داخل بتن می‌شود اما در عین حال تنفس پذیری بتن کاهش نمی‌یابد. همچنین پوشش گالوانیزه سرد نیز تولید شده که روی میل‌گردهای داخل آرماتورهای درون بتن کشیده و مانع خوردگی میلگرد می‌شود.

علی بخشی با بیان اینکه در حال حاضر عمر ساختمان‌ها در ایران بین ۲۵ تا ۳۰ سال است، یادآور شد: پیش بینی ما این است که با استفاده از این محصولات دانش بنیان، عمر سازه اسکلت فلزی داخل بتن تا ۲۰ سال افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی متولی صدور مجوز برای عایق‌های ضد حریق است و این موضوع را به شدت پیگیری می‌کند؛ ضمن اینکه رعایت موارد ضد حریق در مقررات ملی ساختمان آمده است؛ ممکن است استفاده از عایق‌های ضد حریق و ضد خوردگی در میلگرد و بتن، نسبت به سنتی سازی ساختمان هزینه بر باشد؛ اما وقتی این عایق‌ها و پوشش‌ها روی سازه فلزی ساختمان قرار بگیرد، به افزایش عمر سازه و کیفیت ساختمان منجر می‌شود که در دراز مدت نیاز به نوسازی و بازسازی ساختمان را کاهش می‌دهد. استفاده از این پوشش‌ها، مدت زمان کاربری محصول را بیشتر می‌کند.

لازم به ذکر است؛ مراسم رونمایی پوشش‌های حفاظتی سازه‌های فلزی در روز دوشنبه ۲۷ دیماه ۱۴۰۰ در محل هتل تاج محل تهران با حضور مدیران ارشد شرکت اطلس پوشش محافظ و ۵۰ خبرنگار ایرانی و خارجی برگزار شد.

لینک کوتاه:

https://toseepooya.ir/?p=35596

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *