نایبرئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران برگزاری دومین اجلاس بینالمللی تجارت غذا را برای معرفی ظرفیتها و جایگاه ایران در زنجیره تأمین غذا، مهم ارزیابی کرد.
به گزارش توسعه پویا از اتاق ایران آنلاین، نایبرئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با بیان اینکه دومین اجلاس تجارت غذا ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ و همزمان با نمایشگاه بینالمللی آگروفود ایران برگزار میشود، گفت: مشارکت در این نمایشگاه میتواند ظرفیتها و جایگاه ایران را در زنجیره تأمین غذای جهان نشان دهد.
محسن امینی در گفتوگو با اتاق ایران آنلاین درباره محورهای این اجلاس، گفت: معرفی ظرفیتهای ایران در تولید و صادرات و بیان فرصتها و مزایای سرمایهگذاری در صنایع کشاورزی، غذایی و تبدیلی ایران، محور اصلی این اجلاس است.
بر اساس اظهارات او، این اجلاس به همت کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران و با همکاری سازمان توسعه تجارت، کمیسیون کشاورزی و کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، برگزار میشود.
دبیر دومین اجلاس بینالمللی تجارت غذا تصریح کرد: در این رویداد تلاش میکنیم با گردهم آوردن تولیدکنندگان پیشرو صنایع غذایی ایران، مقامات دولتی و تجار خارجی، فرصتی برای تبادل ایدهها و بینشها، ایجاد ارتباطات و مشارکتهای جدید فراهم کنیم.
امینی گفت: کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با برگزاری دومین اجلاس تجارت غذا در صدد ایجاد تعامل علمی و تخصصی میان دستاندرکاران این حوزه و فعالان بخش خصوصی است. از سویی ایجاد انگیزه برای فعال شدن این صنعت مهم را دنبال میکند. چراکه با توجه به شرایط جهان، امنیت غذایی یکی از مباحث مهم است و باید برای آن استراتژی دقیق و مشخصی داشته باشیم.
او خاطرنشان کرد: اولین دوره این رویداد در سال ۱۴۰۱ به میزبانی اتاق ایران برگزار شد و توانست از طریق برگزاری ۲۶ پنل و نشست تخصصی، میزبان بیش از ۱۰۰۰ نفر از فعالان بخش خصوصی در صنعت غذا باشد.
لینک کوتاه: