بانک پارسیان در راستای کاهش نرخ بیکاری در مناطق کم برخوردار و ایجاد اشتغال پایدار در بخش روستایی و عشایری، از ابتدای تأسیس صندوق قرضالحسنه خود در سال ۱۳۹۲ تاکنون بیش از ۷۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی به حدود ۱۲۰ هزار نفر معرفیشده از سوی بنیاد برکت پرداخت کرده است.
به گزارش توسعه پویا، در صنعت بانکداری طیف متنوعی از فعالیتها تحت عنوان اقدامات بانکداری اجتماعی معرفیشده است؛ بانکهای اجتماعی تلاش میکنند در فعالیتهایی سرمایهگذاری کنند که موجب بهبود شرایط کل جامعه میشود. سرمایهگذاریهای باثبات و روشهای وامدهی؛ ازجمله مواردی هستند که این بانکها به کار میگیرند تا کیفیت زندگی اجتماعی را افزایش داده و در تأمین مالی برای صنایع کوچک نقش مهمی را ایفا نمایند.
اشتغالزایی روستایی بهعنوان یکی از محورهای مهم بانکداری اجتماعی بانکها به شمار میرود. توانمندسازی روستاییان و اشتغال زایی در مناطق روستایی کمتر توسعهیافته و افزایش بهرهوری و راندمان در امور کشاورزی و دامداری، زمینه بهبود معیشت زندگی روستاییان را فراهم و درنهایت محیط روستا را به محیطی شاداب، پویا و مؤثر در توسعه کشور تبدیل میکند و مطمئناً برنامههای حمایتی برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری موجب کاهش حاشیهنشینی، کاهش بیکاری روستاییان، افزایش اشتغال و درآمدزایی و درنهایت ماندگاری بیشتر ساکنین روستا و مهاجرت معکوس خواهد شد.
در همین راستا بانک پارسیان علاوه بر نقشآفرینی در طرحهای بزرگ ملی و اقتصادی، حمایت از اکوسیستم دانشبنیان، محرومیتزدایی و کمک به ارتقای عدالت اجتماعی و حمایت از تولید داخلی و توسعه صادرات توانسته در راستای توسعه و تعمیق اشتغال در مناطق روستایی و ایجاد فرصتهای شغلی مولد حضور برجستهای در حوزه اشتغالزایی بهخصوص در بخش روستایی با رویکرد ساماندهی کسبوکارهای خرد نیز داشته باشد و بر همین اساس توانسته با استفاده از ظرفیتهای صندوق مستقل قرضالحسنه خود، هزاران طرح اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت را با اعطای تسهیلات قرضالحسنه به بهرهبرداری برساند.
لینک کوتاه: