حفظ گونههای جانوری، تغییرات اقلیمی، احداث تصفیهخانه برای مدیریت منابع آبی و… سبب شد تا تسهیلاتی ویژه محیطزیست راهاندازی شود.
به گزارش توسعه پویا از روابطعمومی بانک صادرات ایران، علی سلاجقه، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست، با اشاره به آماری نظیر تبخیر سالانه ۲۷۰ میلیارد متر معکب بارندگی، در خطر قرار گرفتن ۲۸ گونه جانوری و وجود ۱۳ مخاطره مستقیم محیطزیستی، بر ضرورت توجه، حمایت، آموزش، فرهنگسازی، بازسازی و بهسازی ساختار محیطزیستی کشور و ضرورت سرمایهگذاری ثابت آن تأکید کرد.
سرمایهگذاری ماندگار از سوی بانک محیطزیستی کشور
سلاجقه در ادامه به سرمایهگذاری بانکها در زمینه محیطزیست اشاره کرد و آن را «ماندگارترین نوع سرمایهگذاری» مطرح کرد و گفت: این سرمایهگذاری با ارزش افزوده بسیار بالا برای نسلهای آینده است و با عنایت به عقبه قدرتمند و مدیریت کارآمد بانک صادرات ایران، آن را انتخاب کردیم.
دغدغهمان اجرای پروژههای سبز است
محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران نیز، امضای تفاهمنامه با سازمان حفاظت محیطزیست را آغاز ریلگذاری برای توسعه و اجرای طرحهای سبز در کشور مطرح کرد و بیان داشت: همه ما به طور مستقیم با محیطزیست در ارتباط بوده و یکی از فاکتورهایی که باید بسیار به آن توجه کنیم، حفظ آن است.
وی افزود: بر این اساس با توجه به آنکه بالغ بر ۶۲۰ هزار میلیارد تومان از تأمین مالی بانک در حوزههای مختلف است، بخشی از آن را به صورت ویژه در حوزه محیطزیست، به کار خواهیم گرفت.
گفتنی است در مراسم امضای تفاهمنامه بانک صادرات ایران و صندوق محیطزیست، مهدی اقبالیراد، عضو هیئتمدیره و محمد وطنپور معاون بانکداری جامع بانک صادرات ایران و علی عبدیزاده، مدیرعامل و نیکنام هوشیار، رئیس هیئتمدیره صندوق ملی محیطزیست حضور داشتند.
لینک کوتاه: