رشد منابع، افزایش سهم از بازار و گزارش صورت مالی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران مطلوب است

مدیرعامل بانک صادرات گفت:
رشد منابع، افزایش سهم از بازار و گزارش صورت مالی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران مطلوب است
مدیرعامل بانک صادرات:
رشد منابع، افزایش سهم از بازار و گزارش صورت مالی بانک قرض‌الحسنه
مهر ایران مطلوب است
دکتر «محسن سیفی» گفت: رشد منابع، افزایش سهم از بازار و گزارش مطلوب صورت مالی سه مؤلفه اساسی در عملکرد سال گذشته بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به شمار می‌رود.

به گزارش توسعه پویا از پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه، مجمع عمومی عادی سالیانه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و نماینده همه سهامداران از جمله بانک صادرات برگزار شد.

دکتر «محسن سیفی» مدیرعامل بانک صادرات در مراسم مجمع عمومی عادی سالیانه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اشاره به عملکرد مناسب این بانک در سال گذشته بیان کرد: رشد منابع، افزایش سهم از بازار و گزارش مطلوب صورت مالی سه مؤلفه اساسی در عملکرد سال گذشته بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بود که توقع ما تکرار این موضوعات در سال جدید است. انتظار می‌رود که عملکرد این بانک در دولت شهید رئیسی به عنوان سنگ بنایی شود که دولت‌های بعدی خود را مکلف بدانند همین مسیر را ادامه دهند.

وی با اشاره به هدف‌گذاری ۴۲۰ همتی بانک در سال جاری اذعان داشت: تحقق این امر در سال جاری بیانگر این خواهد بود که بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به لحاظ داشتن متوسط منابع جاری از بسیاری از بانک‌های تجاری جلوتر خواهد بود.

سیفی با بیان اینکه اهمیت بانکداری قرض‌الحسنه تنها به خاطر رونق کسب‌وکار نیست، گفت: در کشور ما به لحاظ اهمیت مسئله بانکداری اسلامی و در کنار آن، جایگاه اجتماعی قرض‌الحسنه، انتظار می‌رود توسعه فرهنگ قرض‌الحسنه در کشور نهادینه شود. همین موضوع سبب می‌شود تا به اندازه قابل ملاحظه‌ای، تسهیلات به آحاد جامعه پرداخت شود و مردم بتوانند بخشی از نیازهای خود را با منابع قرض‌الحسنه تأمین کنند.

مدیرعامل بانک صادرات، توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در کنار افزایش تعداد مشتریان را امری ضرروی دانست و ادامه داد: به تناسب افزایش تعداد مشتریان باید در حوزه فناوری اطلاعات نیز اقداماتی انجام شود تا بانک در مسیر درست گام بردارد؛ زیرا در گذشته بسیاری از بانک‌های تجاری نتوانستند به تناسب افزایش مشتریان خود، در این حوزه پیشرفت کنند و این باعث تأخیر در بهبود عملکرد آن‌ها شد.

وی در پایان با تأکید بر توسعه محصولات قرض‌الحسنه اظهار داشت: شایسته است با تعریف مدل‌های مختلف، توسعه محصولات را هم مدنظر قرار دهیم تا به لحاظ کسب‌وکاری، مورد توجه عموم قرار گیرد. انتظار می‌رود از مدل پرداخت وام امتیازی فاصله گرفته شود و در قالب بسته‌های دیگر قرض‌الحسنه، توسعه بانک ادامه یابد.

لینک کوتاه:

https://toseepooya.ir/?p=82732

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر اخبار مرتبط