در جشن ملی؛ پیشکسوتان و فعالان عرصه روابط‌عمومی تقدیر شدند

در جشن ملی؛ پیشکسوتان و فعالان عرصه روابط‌عمومی تقدیر شدند
در جشن ملی؛ پیشکسوتان و فعالان عرصه روابط‌عمومی تقدیر شدند

نخستین «جشن ملی روابط‌عمومی» که صبح روز سه‌شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ در «تالار وحدت» برگزار شد و از پیشکسوتان و فعالان عرصه روابط‌عمومی تقدیر بعمل آمد.

به گزارش توسعه پویا به نقل از شارا، استاد اکبر میرشمس اولین و دومین مدیر روابط‌عمومی، ابوالقاسم حکیمیان عضو هیات مدیره انجمن روابط‌عمومی ایران، سیدشهاب سیدمحسنی عضو هیات مدیره انجمن متخصصان روابط‌عمومی، امیرعباس تقی‌پور مدیرمسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات، محمد بصیریان مدیرعامل انجمن روابط‌عمومی استان کرمان، مهندس ناصر رزاق‌منش عضو هیات مدیره انجمن روابط‌عمومی ایران و مهدی نورعلی‌شاهی رییس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله پیشکسوتان و فعالان عرصه روابط‌عمومی بودند که در این مراسم از آنان تقدیر شد.

همچنین در این مراسم با اعطای نشان ملی روابط‌عمومی از تلاش‌‌های علمی و حرفه‌ای استاد ارجمند شادروان قربانعلی پورمرادیان تجلیل شد.

اکبر میرشمس یکی از اولین مدیران روابط‌عمومی سازمان‌های دولتی در ایران است. او با کوله‌باری از علم و تجربه و هوش و ذکاوت یکی از شاخص‌ترین روابط‌عمومی‌ها را در اواسط دهه چهل در سازمان آب‌وفاضلاب اصفهان بنا و با استفاده از تکنیک‌ها و فنون روابط‌عمومی و راهکارهای هوشمندانه و ابتکاری، زمینه و بستر اجرای مهمترین پروژه‌های‌آب وفاضلاب در شهر اصفهان را فراهم کرد. وی اولین و دومین مدیر روابط‌عمومی شرکت آب‌وفاضلاب تهران است.

ابوالقاسم حکیمیان مسئولیت‌هایی چون رئیس روابط‌عمومی بانک تجارت (۱۳۷۲)، مدیر روابط‌عمومی و دبیرخانه هیات مدیره (۱۳۸۷)، سردبیر ویژه‌نامه‌های اقتصاد، ماهنامه‌های اقتصادی بانک مرکزی و ماهنامه گزارش و نشریه انجمن روابط‌عمومی سردبیر ویژه‌نامه هفته بانکداری از ۱۳۸۲ تا ۱۳۹۹، مدیرمسئول نشریه تجارت – سردبیر نشریه پیک روشندلان، عضو شورای سیاست‌گذاری و داوران انتخاب روابط‌عمومی‌های برتر کشور، عضو هیئت مدیره انجمن روابط‌عمومی ایران ۱۳۷۲ تاکنون و مدیر روابط‌عمومی شرکت کامپیوکو از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۹، مدیر روابط‌عمومی بانک رسالت از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۹ در سوابق شغلی و حرفه‌ای وی مشاهده می‌شود.

امیرعباس تقی‌پور با بیش از ۳۰ سال فعالیت در حوزه‌های فرهنگی، ارتباطی و رسانه، بنیانگذار دبیرخانه ‌دائمی همایش روابط‌عمومی الکترونیک در سال ۱۳۸۳ است. وی در حال حاضر: مدیرمسئول ماهنامه‌ مدیریت ارتباطات، دبیرکل باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو- ایران و عضو شورای سیاست‌گذاری هفته روابط‌عمومی می‌باشد.

از دیگر سوابق اجرایی و تخصصی وی می‌توان به مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی به مدت ۶ سال، دبیر و عضو هیئت‌مدیره‌ انجمن روابط‌عمومی ایران، مدیرعامل شرکت علمی و فرهنگی فرهنگ فیلم تهران و عضو هیئت‌مدیره‌ شرکت‌های انتشارات علمی و فرهنگی و مؤسسه فرهنگی و ارتباطی آهنگ آتیه از جمله سمت‌ها و فعالیت‌های اشاره کرد.

ناصر رزاق‌منش کارشناس مسئول روابط‌عمومی معاونت راهداری وزارت راه و ترابری، مدیر کل روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، عضو هئیت مدیره انجمن روابط‌عمومی ایران، مشاور انجمن متخصصان روابط‌عمومی، همکاری با هئیت تحریریه نشریات کارگزار روابط‌عمومی – انجمن روابط‌عمومی ایران –تحقیقات روابط‌عمومی – مدیریت ارتباطات، مؤسس برنامه رادیویی صدای راهبران رادیو ایران، دانش آموخته مقطع دکتری علوم ارتباطات دانشگاه آزاد تهران شمال و همکاری در تالیف کتاب سه جلدی بزرگان روابط‌عمومی و کتاب گذری بر مدیریت و روابط‌عمومی از جمله فعالیت‌ها و خدمات وی می‌باشد.

سیدشهاب سیدمحسنی مدرس رشته روابط‌عمومی و رسانه، عضوهیات مدیره انجمن متخصصان روابط‌عمومی، مولف کتب: «گزارش نویسی درروابط‌عمومی» ،«ارتباطات رسانه‌ای در روابط‌عمومی»«کاربرد فنون رسانه‌ای در روابط‌عمومی» و«کاربرد فنون مطبوعاتی در نشریه»، مشارکت در تالیف کتب: “هزار پرسش و نکته در باره روابط‌عمومی” و ” جلد اول و دوم استانداردهای روابط‌عمومی”، مدیر پروژه تولید و انتشار کتاب سال روابط‌عمومی ایران، تهیه و نگارش بیش از ۱۰۰ مقاله تخصصی پیرامون ارتباطات و روابط‌عمومی و چاپ آن در روزنامه‌های کثیرالانتشار و نشریات تخصصی «هنر هشتم» «ارتباط»، «رسانه»، «تحقیقات روابط‌عمومی» و «کارگزار روابط‌عمومی» و ویژه‌نامه‌های روابط‌عمومی و ارتباطات و روزنامه‌نگاری، کسب رتبه کارشناس دوم برتر روابط‌عمومی کشور در سال ۷۷، کسب رتبه اول مقاله در خصوص «روابط‌عمومی» در جشنواره برترین‌های روابط‌عمومی در سال ۱۳۷۹، کسب عنوان پژوهشگر برتر پایان‌نامه و کتب روابط‌عمومی در اولین جشنواره کتب و تحقیقات روابط‌عمومی در سال ۱۳۸۳، کسب عنوان رتبه اول مقاله در دومین جشنواره علمی کتب، مقالات، تحقیقات روابط‌عمومی در سال ۱۳۸۴، کسب عنوان رتبه برتر در بخش تالیف کتاب در هفتمین جشنواره علمی سمپوزیوم بین‌المللی روابط‌عمومی در سال ۹۰ از جمله فعالیت‌های وی در حوزه روابط‌عمومی است.
محمد بصیریان‌راد در سال ۸۰ به عنوان دبیر انجمن روابط‌عمومی استان کرمان منصوب شد و در همان سال با حمایت مالی انجمن، کتاب “روابط‌عمومی توانمند بازوی مدیریت” را منتشر کرد. وی در سال ۸۴ با همکاری و همراهی مدیران روابط‌عمومی استان، اولین کنفرانس روابط‌عمومی استان کرمان را با حضور اساتید برجسته‌ای همچون اقایان محسنیان‌راد، افخمی، جلالی، مطهری‌نژاد، باقریان، سفیدی و زارعیان برگزار شد.
محمد بصیریان دهه ۸۰ را با سمت‌هایی چون، دبیر شورای روابط‌عمومی مدیر عامل انجمن روابط‌عمومی رییس اداره مطبوعات و امور آگهی‌ها، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کرمان، عضو شورای حل اختلاف مطبوعات، عضو هیأت منصفه دادگاه مطبوعات و دبیرکنفرانس اول و دوم روابط‌عمومی استان کرمان را به پایان رسانده و در انتشار کتب کرمان ویک قرن روزنامه‌نگاری، هفت سین در قرآن، روابط‌عمومی توانمند از انتشارات کارگزار روابط‌عمومی و مقالات آرشیو در روابط‌عمومی نشریه داخلی در روابط‌عمومی مبادرت می‌کند.
از دیگر سوابق بصیریان می‌توان به مدیریت روابط‌عمومی و ارتباطات دستگاه قضایی استان کرمان، مسؤل روابط‌عمومی شوراهای حل اختلاف، مدیرعامل انجمن روابط‌عمومی و مسؤل کمیته آموزش شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌های استان کرمان اشاره کرد.
مهدی نورعلیشاهی بیش از یک دهه رئیس اداره خبرنگاران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و از دیگر سوابق اجرایی نورعلیشاهی می‌توان به رئیس اداره اصناف و خانه‌های مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسس و رئیس موزه ملی مطبوعات، بیش از یک دهه سردبیر و دبیر رسانه‌های مختلف کشور از جمله روزنامه‌های جام جم، ایران و همشهری اشاره کرد. وی در حال حاضر رییس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

نخستین «جشن ملی روابط‌عمومی» توسط انجمن متخصصان روابط‌عمومی، انجمن روابط‌عمومی ایران، انجمن روابط‌عمومی استان کرمان، انجمن متخصصین روابط‌عمومی استان یزد، ستاد برگزاری هفته روابط‌عمومی، موسسه کارگزار روابط‌عمومی و با حمایت انجمن جهانی کارگزاران مسلمان روابط‌عمومی، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، بنیاد رودکی و کانون تبلیغاتی آسانگار صبح روز سه‌شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ در «تالار وحدت» برگزار ‌شد.


 لینک کوتاه:

https://toseepooya.ir/?p=40343

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *