مجید کریمی مدیرعامل شرکت پارس ارتباط افزار (از حامیان اصلی برگزاری سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات) در مراسم روز فناوری اطلاعات از ۳ خبر خوشحال کننده برای اهالی حوزه اقتصاد دیجیتال سخن گفت، خبرهایی که اگر محقق میشد می توانست برای فعالان صنفی مثمر ثمر باشد.
به گزارش توسعه پویا از روابطعمومی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، مجید کریمی در سخنانی در سومین مراسم گرامیداشت روز فناوری اطلاعات، در اعلام اولین خبر گفت: ابتدای شهریور سال جاری (۱۴۰۳) هیچ تعرفهای در حوزه تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات تحت عنوان حمایت از تولید داخل با ممنوعیت واردات مواجه نخواهد شد و هرگونه حمایت در صورت احراز صلاحیت تولید کنندگان و کیفیت و ظرفیت تولید با وضع تعرفه بازرگانی بر کالاهای وارداتی صورت خواهد گرفت، نه ممنوعیت واردات!
وی با اعلام دومین خبر افزود: تایید یا رد ثبت سفارش از زمان ثبت درخواست توسط متقاضی حداکثر ظرف یک هفته در سامانه جامع تجارت صورت خواهد پذیرفت و پس از آن بدون نیاز به هرگونه اقدام یا پیگیری جهت اولویتدار شدن ثبت سفارشهای تایید شده، تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی طی حداکثر ۴۵ روز محقق خواهد شد!
وی با اعلام سومین خبر ادامه داد: در خصوص مشکلات پیرامون فرآیند تایید نمونه، خوشبختانه پیگیریهای سازمان در سنوات گذشته نتیجهبخش بوده و مقرر گردید که این فرآیند به شیوه مقتضی بازبینی و به نحوی اصلاح شود که حداکثر زمان مورد نیاز برای صدور مجوز ترخیص به سه هفته کاهش یابد و در خصوص زمان، هزینه و شیوه ارزیابی و عملکرد و آزمایش آزمایشگاهها شفاف سازی صورت پذیرد!
کریمی اما تصریح کرد: شاید باور کردن اخباری که قرائت شد سخت باشد، اما متاسفانه نیازهای ما فعالان صنفی و بنگاههای اقتصادی به همین اندازه ساده، بدیهی و ابتدایی است.
وی گفت: ما اصلا نیاز خاص و درخواست عجیبی نداریم، بلکه اعتراض ما به عنوان فعال اقتصادی در شرایطی با معدل تورم ۴۰ درصدی به این است که وقتی کالایی وارد میشود فرآیند ترخیص و بازگشت سرمایه ما بسیار طولانی است و در فرآیندهای آزمایشگاهی که نفعی برای ما و مصرف کننده نیز ندارد، معطل میمانیم.
کریمی با وام گرفتن از صحبتهای دکتر غنی نژاد گفت: انتظار نداریم دولت چهاردهم کار خاص و عجیبی انجام دهد، بلکه فقط امید است در این دولت، بازگشت به عقلانیت عرفی انجام شود تا موانع از میان برداشته شود و از بحرانها خارج شویم.
وی در پایان گفت: شرکت پارس ارتباط افزار در مدت زمان دو دهه در زمینه تولید، تأمین، توزیع، آموزش و خدمات پس از فروش در حوزههای سیستمهای حفاظتی و نظارت تصویری، راهکارها و تجهیزات ذخیرهسازی دیتا، تجهیزات شبکههای کابلی و بیسیم، انواع سرورها و ایستگاههای کاری تجاری، رایانههای خانگی و صنعتی، راهکار تلفنهای تحت شبکه، تجهیزات حفاظت پیرامونی و اعلام سرقت، تجهیزات ایمنی و سیستمهای اعلام حریق و مانیتورهای ویژه و تخصصی، حضور فعال و پرقدرتی در بازار ایران داشته است.
لینک کوتاه: