مدیر تجهیز منابع مالی و قرض الحسنه بنیاد علوی، از شناسایی و بررسی بیش از ۲۰۰ طرح اشتغالزایی خرد و خانگی در ۱۲ روستای شهرستان لردگان با همکاری بنیاد علوی و حمایت بانک سینا خبر داد.
به گزارش توسعه پویا از روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی؛ محمد مهدی اشراقی در حاشیه بازدید از مناطق دوردست و صعبالعبور لردگان اظهار کرد: شهرستان لردگان یکی از مناطق هدف بنیاد علوی در استان چهارمحال و بختیاری است و نزدیک به ۴۰۰ میلیارد ریال از منابع این بنیاد به تسهیلات اشتغالزایی و معیشتی در حوزههای درمان و مسکن این منطقه تخصیص یافته است.
اشراقی همچنین در مراسم نمادین پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ساکنان مناطق محروم، در شهرستان خانمیرزا، از همکاری و حضور بانک سینا در اجرای این برنامهها قدردانی کرده و افزود: در حال حاضر، اقدامات گستردهای نیز توسط بانک سینا برای کمک به توانمندسازی محرومان در حال انجام است.
به گفته وی، بانک سینا به منظور ارائه خدمات به مناطق محروم، با استقرار شعبه سیار و ارائه خدمات پرتابل، به متقاضیان دریافت تسهیلات بنیاد علوی در نقاط دوردست، از جمله شهرستانهای خانمیرزا، لردگان و کیار، خدمترسانی میکند.
وی ادامه داد: این برنامهها که به تازگی با حضور نمایندگانی از بنیاد علوی و بانک سینا آغاز شده، اکنون به مرحله تکمیل پروندههای ۴۰ نفر از متقاضیان نیز رسیده و به زودی در شهرستانهای دیگر گسترش خواهد یافت .
مدیر تجهیز منابع مالی و قرض الحسنه بنیاد علوی افزود: این طرحها با هدف بهبود زیرساختهای اقتصادی، ایجاد اشتغال پایدار و کمک به معیشت خانوادههای روستایی و محروم، چشمانداز روشنی برای رشد و توسعه پایدار شهرستان لردگان ایجاد کرده و تعهد جدی بنیاد علوی و بانک سینا را در محرومیتزدایی و پیشبرد برنامههای اشتغالزایی در مناطق روستایی نشان میدهد.
منصور کریمزاده، فرماندار لردگان نیز در جلسه کارگروه تسهیل پرداخت تسهیلات بنیاد علوی نیز گفت که تسهیلات بنیاد مستضعفان در حوزههای کشاورزی، زنبورداری، خیاطی، تولید لباسهای محلی و صنایع دستی برای دهکهای پایین جامعه به این شهرستان اختصاص یافته است.
او افزود که تاکنون ۹۰ نفر از متقاضیان به بانکهای عامل معرفی شدهاند و مابقی نیز در حال تکمیل پروندههای خود هستند.
کریم زاده با اشاره به ترکیب جمعیتی و تعداد ۲۳۰ روستا در این شهرستان، به مشکلات مسافت طولانی برخی روستاییان برای دریافت تسهیلات و نیازهای اساسی اشاره کرد و گفت: اعطای تسهیلات کمبهره در این منطقه، در راستای فرمان مقام معظم رهبری برای جهش تولید و مشارکت مردم، میتواند به افزایش تولید و ایجاد اشتغال کمک شایانی کند.
شهرستان لردگان با جمعیتی حدود ۱۵۰ هزار نفر در ۲۳۰ روستا و سه بخش (مرکزی، فلارد، و منج) به عنوان یکی از مناطق پرجمعیت استان چهارمحال و بختیاری شناخته میشود و به دلیل موقعیت جغرافیایی خود، دارای اقتصاد مبتنی بر کشاورزی، دامداری، و صنایع دستی است.
این شهرستان به خاطر دشتهای حاصلخیز، منابع آبی فراوان و رودخانههای خرسان و ارمند، یکی از قطبهای کشت محصولات کشاورزی و تولید لبنیات محلی محسوب میشود. از سوی دیگر، رونق صنایع دستی مانند قالیبافی و جاجیمبافی در روستاهای این منطقه نیز به اقتصاد خانوارهای محلی کمک میکند.
لینک کوتاه: