پانزدهمین مرحله طرح «نذر همدلی» در پتروشیمی پردیس اجرا شد

در قالب مسئولیت‌های اجتماعی و همزمان با آغاز ماه عزای حسینی؛پانزدهمین مرحله طرح «نذر همدلی» در پتروشیمی پردیس اجرا شد
در قالب مسئولیت‌های اجتماعی و همزمان با آغاز ماه عزای حسینی؛
پانزدهمین مرحله طرح «نذر همدلی» در پتروشیمی پردیس اجرا شد
شرکت پتروشیمی پردیس همزمان با فرارسیدن نخستین روز ماه محرم و آغاز ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، پانزدهمین مرحله از پویش «نذر همدلی» را با هدف حمایت از معیشت خانواده‌های کم‌برخوردار منطقه اجرا کرد.

به گزارش توسعه پویا؛ در این مرحله از طرح که با ذبح ۵ رأس گوسفند همراه بود، گوشت قربانی با همکاری نهادهای حمایتی شهرستان میان خانواده‌های واجد شرایط توزیع شد تا بخشی از نیازهای معیشتی مجاوران صنعت در آستانه ماه محرم تأمین شود.

گفتنی است طرح «نذر همدلی» که اکنون وارد دومین سال اجرای مستمر خود شده، یکی از برنامه‌های پتروشیمی پردیس در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی (CSR) است. این پویش در ابتدای هر ماه قمری با هدف ترویج فرهنگ احسان، تقویت تعامل با جامعه پیرامونی و حمایت هدفمند از اقشار آسیب‌پذیر برگزار می‌شود. پتروشیمی پردیس با تداوم این اقدامات عملی می‌کوشد توازنی پایدار میان فعالیت‌های اقتصادی و رسالت‌های انسانی و اجتماعی خود برقرار سازد.

لینک کوتاه:

https://toseepooya.ir/?p=144182

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *