در آخرین روز از برپایی نمایشگاه الکامپ، تفاهمنامه همکاری دو مرکز داوری بین علی حکیم جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور و حمیدرضا علومی، رئیس مرکز داوری اتاق بازرگانی تهران برای داوری و رسیدگی به شکایات قراردادهای تجاری و بازرگانی با استفاده از داورهای تخصصی هر دو مرکز امضا شد.
به گزارش توسعه پویا از روابطعمومی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، در آخرین روز از برپایی نمایشگاه الکامپ، تفاهمنامه همکاری دو مرکز داوری بین علی حکیم جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور و حمیدرضا علومی، رئیس مرکز داوری اتاق بازرگانی تهران برای داوری و رسیدگی به شکایات قراردادهای تجاری و بازرگانی با استفاده از داورهای تخصصی هر دو مرکز امضا شد.
علی حکیم جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در این مراسم گفت: «مرکز داوری سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران خدماتی از جمله حل و فصل اختلافات به صورت قطعی و لازم الاجرا، ارائه نظریه مشورتی حقوقی، ارائه نظریه مشورتی فنی و کارشناسی به فعالان این صنف ارائه میدهد».
او با اشاره به اینکه در کشور ظرفیتهای زیادی داریم ولی جزیرهای کار میکنند افزود: «امروز سعی کردیم با امضای این تفاهمنامه تعامل بیشتری را با بخشهای خصوصی و دولتی به خصوص با اتاق بازرگانی به نفع صنف ایجاد کنیم. امیدواریم این مرکز داوریها انتقال تجربیات داشته باشند. بتوانند به لحاظ دانش و تجربیات در این حوزه تعامل داشته باشند».
او گفت: «از همه مهمتر ما در سازمان نظام صنفی در حوزه فناوری اطلاعات یک تخصص ویژه داریم که قطعا میتوانیم به عنوان بازوی خوب عمل کنیم و دوستان در اتاق بازرگانی میتوانند پروندههایی که به این حوزه نزدیک است را به مرکز داوری ما ارجاع دهند».
رئیس هیئتمدیره سازمان نصر تهران افزود: «ما در این دوره داریم سرمایهگذاری بیشتری میکنیم تا مرکز داوری را توسعه دهیم. شاید ما تنها مرکز داوری باشیم که بتوانیم این کار را انجام دهیم».
حکیم جوادی افزود: «امیدوارم با امضا این تفاهمنامه در قالب همکاری سازمان نظام صنفی با اتاق بازرگانی شاهد تعامل نزدیک در تفاهم نامههای بعدی داشته باشیم».
در این نشست حمیدرضا علومی، رئیس مرکز داوری اتاق بازرگانی تهران ضمن ابراز خرسندی از شکلگیری این تعامل در خصوص داوری گفت: «اهمیت صنعت فناوری اطلاعات غیر قابل انکار است. از طرف دیگر بروز اختلاف در قراردادهای بازرگانی قابل انکار است. کیفیت این اختلافات در مباحث تخصصی و به دست افراد متخصص کارشناس موضوعات تخصصی حل و فصل شود».
او ادامه داد: «ما با امضای این تفاهم نامه انشالله بستری را فراهم خواهیم کرد که با تعامل تجربیات در کنار مرکز داوری نظام صنفی رایانهای استان تهران باشیم. در بحث قراردادهای بازرگانی و تجاری شیوه حل و فصل اختلاف در صورتی که طرفین در قرارداد اعلام نکردند مراجع قضایی هستند، بنابراین باید افراد سعی کنند در قراردادهای خود به این امر توجه کنند. داوری در اختلافات قراردادها نسبت به دادگاهها مزیتهایی از جمله سرعت رسیدگی، تخصصی بودن، هزینهای قابل توجه است».
لینک کوتاه: